X
تبلیغات
آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 90 - آموزش پخت انواع خورش
مخصوص عید نوروز غذاها و شيرينهای مخصوص نوروز فوق العاده قطاب ماهي شکم پر نان برنجي نان نخودچي نان گر

  طرز تهیه غذای ترکیه ای . باچانگای گوشت  مواد لازم : برای چهار نفر خمیر یوفکا سه ورق گوشت چرخ ‌کرده ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد رب گوجه‌ فرنگی دو قاشق غذاخوری هویج رنده‌ شده سه عدد پنیر پیتزا … ادامه‌ی خواندن

ارسال شده در خانه داری و آشپزی | برچسب‌شده , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
+ نوشته شده در  یکشنبه نهم مرداد 1390ساعت 9:46  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

مجموعه آموزش های بی نظیر و فوق العاده
فقط برای شما کدبانوی خوش سلیقه و خلاق

لطفا کلیک کنید

ارسال شده در خانه داری و آشپزی | برچسب‌شده , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | پاسخ دهید:

آموزش سفره آرایی و میوه آرایی

مجموعه آموزش های بی نظیر و فوق العادهفقط برای شما کدبانوی خوش سلیقه و خلاق

آموزش سفره آرایی و میوه آرایی

sofre arai 1 آموزش سفره آرایی و میوه آرایی
buy(takforoosh.net) آموزش سفره آرایی و میوه آرایی
sofre arai 5 آموزش سفره آرایی و میوه آرایی
این مجموعه کامل ترین نوع آموزشی در بازار می باشد که شامل : تزیین برنج تزیین سبزی خوردن چیدمان میوه تزیین ماست دسر پاناکوتا تزیین آلو ژله در طالبی چیدمان قاشق و چنگال سبد گل از میوه و سبزی قو از سیب زمینی تزیین انوان مختلف سالاد گل روز از سیب زمینی دستمال سفره تزیین هندوانه تزیین فلفل دلمه تزیین سس از میوه تزیین تربچه و …
مجموعه آموزش های بی نظیر و فوق العاده
فقط برای شما کدبانوی خوش سلیقه و خلاق
به کمک این آموزش ها می توانید طرحی متفاوت از میوه هایی که همیشه به یک شکل دیده اید خلق نمایید .
دیگر لازم نیست از میوه ها و سبزیجات با همان شکل و طرح تکراری استفاده کنید .
sofre arai 3 آموزش سفره آرایی و میوه آرایی
buy(takforoosh.net) آموزش سفره آرایی و میوه آرایی
شاید شما هم هنوز نمی دانید با میوه ها چه اشکالی می توان خلق نمود . از این آموزش بی نظیراستفاده کنید و دیگران را متحیر کنید .سلیقه و ابتکارتان را در میوه آرایی نشان دهید .
از این پس میوه ها را با فرم متفاوت میل کنید .و تنوع را به خود و اطرافیانتان هدیه کنید .
sofre arai 4 آموزش سفره آرایی و میوه آرایی
مجموعه آموزشی تزئینات سفره و سفره آرایی ارائه شد
buy(takforoosh.net) آموزش سفره آرایی و میوه آرایی
با کمک این این مجموعه آموزشی شما نیز می توانید در مجالس مختلف به سفره آرائی پرداخته و هنر خود را به نمایش بگذارید و حتی در آمد مناسبی از این راه کـسب کنید !
سفره منزل خود را به زیبا ترین شکل ممکن بیارایید تا نظر همسر خود را بیشتر و بهتر از گذشته جلب کنید

 

دریافت این مجموعه

 

+ نوشته شده در  یکشنبه نهم مرداد 1390ساعت 9:43  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

+ نوشته شده در  جمعه سی و یکم تیر 1390ساعت 19:57  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

  • نوشته‌های تازه

  • + نوشته شده در  جمعه سی و یکم تیر 1390ساعت 19:54  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    توضيحات :
    بدون نیاز به قرص های لاغری و دستگاه های متعدد و جاگیر می توانید به اندام متناسب و دلخواه برسید !!!
    سری کامل آموزش ایروبیک و رقص توسط مربی مجرب ایرانی خانم فریبا بیاچه بصورت تصویری و قابل پخش در تمام دستگاه های دی وی دی خانگی و کامپیوتر و ویژه کسانی که میخواهند امتیاز و برگ برنده ای بیشتر از دیگران داشته باشند ... برای کسانی که می خواهند اندامی متناسب و زیبا داشته باشند .

     

    آموزش ایروبیک ویژه بانوان


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در  جمعه بیست و ششم فروردین 1390ساعت 8:8  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    خوراک ميگو و قارچ (هند)

     ماهي سوف يا سفيد(کباب)

     خوراك ماهي تن ليلا

     ميگو با سير و سويا سس

     ميگو با ادويه هندي

     برياني ميگو

     هاوايي پلو

     ماهي شکم پر

     زنان شاغل دو برابر بيش‌تر سکته مي کنند

     قاچاق زنان و دختران براي فحشاء، به يک صنعت جهاني درحال گسترش تبديل شده است

     اگر مي‌خواهيد سوسيس و کالباس‌هاي سمي نخوريد، محصولات کارخانه‌هاي معتبر را بخريد

     کم خوني قدرت تمرکز و يادگيري را کاهش مي‌دهد

     استفاده مداوم از مسکن خطر ابتلا به ناتواني جنسي را افزايش مي دهد

     علائم مشکلات جن *سي در مردان چيست؟

     برنامه ايي مناسب براي سلامتي در نوروز

     غذاهايي که موجب کاهش کلسيم مي شوند

     آشنايي با رژيم غذايي DASH جهت کاهش فشار خون

     آشنايي با رژيم غذايي DASH جهت کاهش فشار خون

     دوست داريد پسر داشته باشيد يا دختر؟

     آموزش جامع تصويري سنتور

     آموزش رفتارهاي جنسي-زوجهاي جواني که مي‏خواهند زندگي زناشويي سالمي را بنا کنند

     مدارک سيسکو چيست؟

     تاتو وسيله انتقال بيماري‌هاي عفوني است

     نازايي عامل کاهش تمايل جنسي در زنان

     4 مشکل رايج در زندگي زناشويي

     داروهاي رفع مشكلات جنسي، براي چه كسي، در چه شرايطي؟

    + نوشته شده در  یکشنبه هفتم فروردین 1390ساعت 8:55  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم:
    ران و سينه مرغ =پنج تكه
    انار ترش‌ دانه‌‌كرده= يك پيمانه
    سير خلال‌شده =نصف پيمانه
    پياز داغ =1/4 پيمانه
    كره =50 گرم
    روغن زيتون= دو قاشق غذاخوري
    آب نارنج= چهار قاشق غذاخوري
    زردچوبه و نمك= از هر كدام يك قاشق چايخوري
    فلفل سياه، دارچين و هل ساييده‌شده= از هركدام نصف قاشق چايخوري
    زيره و زعفران= از هر كدام 1/4 قاشق چايخوري
    طرز تهیه:
    مرغ‌ها را با ادويه، روغن زيتون و مقداري سير خلال‌شده مخلوط كرده و حدود يك‌ساعت مي‌گذاريم بماند. (اصطلاحا مرغ را بيات مي كنيم.)
    بعد از آنكه مرغ‌ها را در كره تفت داديم با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم مي‌پزيم. مرغ پخته‌شده را خلال كرده و پياز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمي آب مي‌گذاريم تا خوب پخته شود.
    در صورت نياز مي‌توان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن مي‌افزاييم.
    نكته: بيات كردن گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن مي‌شود
    + نوشته شده در  یکشنبه هفتم فروردین 1390ساعت 7:9  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم:
    ژله به رنگهای سبز و آبی و قرمز و زرد یا نارجی
    شیر= نیم لیتر
    پودر ژلاتین= ٣ قاشق غ
    شکر= به مقدار لازم
    وانیل= چند قطره
    طرز تهيه:
    ژله ها رو طبق دستور روی بسته درست کنید با این تفاوت که مقدار آبی که گفته رو نصف استفاده کنید،تا سفت تر از معمول شه! و بذارید یخچال.
    و بعد اونارو از ظرفشون خارج کرده و به مکعب های کوچک برش بدید و بریزید توی ظرف پریکس.
    پودر ژلاتین رو توی ١ لیوان آب جوش ذوب کنید،و وقتی کاملا شفاف شد اونو به شیر اضافه کرده، و وانیل و شکر رو نیز توی شیر حل کنید! و بریزید روی ژله های رنگی و بذارید فریزر .و بعد اونارو به این صورت برش بدید و از ظرفش خارجش کنید
    + نوشته شده در  یکشنبه هفتم فروردین 1390ساعت 7:7  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    http://facegold.blogfa.com/
    + نوشته شده در  یکشنبه هفتم فروردین 1390ساعت 7:6  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    شما فقط و فقط تا پنجم فروردین امسال مهلت دارید تا با انتخاب ۳ محصول از سایت ۱ محصول دیگر نیز به رایگان و به عنوان عیدی ویژه ما دریافت کنید .

    شما ابتدا ۳ محصول را انتخاب و کلید خرید پستی را کلیک می نمائید . سپس در قسمتی که مشخصات خود را پر می نمائید در قسمت توضیحات نام یک محصولی که می خواهید به رایگان برایتان ارسال شود را می نویسید.

    برای خرید محصولات کافیست بر روی خرید پستی کلیک نمائید .در صورتی که می خواهید چند محصول را انتخاب نمائید هرکدام از محصولات را که انتخاب نمودید مجددا به سایت http://facegold.blogfa.com/ برگشته و محصول بعدی را انتخاب می نمائید.

    + نوشته شده در  سه شنبه بیست و چهارم اسفند 1389ساعت 16:15  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    آموزش آشپزی ایتالیایی توسط په په و ساناز مینایی

    آموزش حرفه اي آشپزي ايتاليايي -

     بيش از يکصد نوع پيتزا توسط استاد په په و خانم ساناز مينايي


    در يک دي وي دي تصويري با کيفيت بسيار خوب

     ، قابل پخش با رايانه و ساير دستگاه هاي پخش خانگي


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در  شنبه بیست و یکم اسفند 1389ساعت 11:49  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    • عدس پخته‌شده 300 گرم
    • پياز متوسط سه عدد
    • هويج پخته‌شده 200 گرم
    • جعفري خردشده و روغن زیتون از هر کدام 100 گرم
    • لبو پخته‌شده 500 گرم
    • گلپر، نمك و فلفل به ميزان لازم
    • تخم‌مرغ آب‌پز سه عدد
    • فلفل دلمه‌اي رنگي (قرمز) يك عدد
    • سركه سيب سه قاشق سوپخوري
    • آبليمو تازه چهار قاشق سوپخوري

    ادامه مطلب
    + نوشته شده در  چهارشنبه بیست و نهم دی 1389ساعت 12:29  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    آموزش آشپزی/روش های پخت انواع غذا های ایرانی , انواع خورشت, انواع سوپ و آش ...

    کاملترین و بزرگترین دائره المعارف آشپزی شامل دستورات طبخ و پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی

    آموزش آشپزي و اموزش شيريني پزي آموزش پخت انواع غذا آبگوشت حليم حلوا رولت گوشت كوفته تبريزي ساندويچ سس


    ادامه مطلب
    + نوشته شده در  چهارشنبه بیست و نهم دی 1389ساعت 12:27  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    خرید پستی فیلم سریال خرید اینترنتی بازی خرید پستی کتاب خرید پستی خرید اینترنتی سریال ایرانی خارجی دانلود عکس ایرانی عکس جدید فیلم زن سایت عکس قهوه تلخ دانلود عکس بازیگران زن

    کارتون دانلود ۲۰۱۱ دانلود فیلم کارتون قدیمی دوبله فارسی دانلود رایگان فیلم ۲۰۱۱ دانلود انیمیشن جدید

     

    + نوشته شده در  سه شنبه بیست و هشتم دی 1389ساعت 14:52  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    زیبایی وتناسب اندام تنهادر 10 دقيقه

    آيا هيچ وقتي براي ورزش كردن نداريد؟
    ما راه حلي براي شما داريم. فقط ده دقيقه زمان...
    هر شخصي در طول روز حداقل ده دقيقه وقت دارد.
    و ما اينجا به شما تمرينات فوق العاده اي را آموزش مي دهيم كه فقط ده دقيقه از شما زمان مي گيرد.
    شما تمام اين تمرينات را مي توانيد به صورت انفرادي و يا حتي دسته جمعي و گروهي انجام دهيد، فقط در كمتر از ده دقيقه!
    در اينجا 5 تمرين ده دقيقه اي براي شما تهيه كرده ايم
    شما مي توانيد تمام تمرينات را در 50 دقيقه انجام دهيد و ميزان تمرينات خود را به اين ترتيب افزايش دهيد.
    آيا مي خواهيد اندامي زيبا و خوش فرم داشته باشيد؟
    دلتان مي خواهد هر لباسي كه دوست داريد اندازه تان باشد؟
    ما به شما يك راز بزرگ را معرفي مي كنيم.
    در اين تمرينات شما به صورت اختصاصي بر روي عضلات و ماهيچه هاي شكم و كمرتان كار مي كنيد.
    بنابر اين فقط با ده دقيقه در روز مي توانيد سايز خود را كم كنيد.
    براي داشتن اندامي شكيل و زيبا و متناسب از تمرينات اين DVD استفاده كنيد.
    بهترين روش و آسان ترين روش براي از دست دادن چربيهاي اضافي شكم ،بازو ،كمر، شانه هايي كاملأ متناسب و روي فرم خواهيد داشت
    البته فقط با ده دقيقه تمرين در روز.
    سريعتر از هميشه به نتيجه خواهيد رسيد.
    اگر واقعأ مي خواهيد چربي هاي اضافي خود را بسوزانيد حتمأ اين محصول را تهيه كنيد.
    بهترين نتيجه را در كمترين زمان بگيريد.

    10 قاعده اصلي براي لاغري:

    کارشناسان تغذيه براي کسانيکه دوست دارند لاغر شوند ، ده قاعده مهم را خاطر نشان مينمايند . اگر از اين قواعد و اصول پيروي نمائيد ، خلاصي يافتن از وزن اضافي تان کار زياد سختي نخواهد بود . اين ده قاعده طلائي بدين شرح ميباشند :

    ?- در لاغري هيچگاه هدفهائي که رسيدن و تحقق آنها امکان پذير نبوده و يا رسيدن به آنها سخت است را انتخاب نکنيد . خود را هيچگاه براي رسيدن به وزني خاص متمرکز نکنيد . بايد چنين قبول کنيد که يکي دو کيلو اضافي ايرادي ندارد .

    ?- هر زن لاغري جذاب نيست . اگر هدف شما از لاغر شده اينست که بيش از پيش جذاب بنظر برسيد بايد اين نکته را فراموش نکنيد که جذاب بنظر رسيدن تنها با لاغري ارتباط ندارد و فاکتورهاي ديگري را نيز ميطلبد .

    ?- فکر نکنيد که با گرفتن رژيم غذائي شکل عمومي بدن شما تغيير خواهد يافت . بعد از لاغري بدن شما کمي لاغر تر و نحيف تر از گذشته ديده خواهد شد . مطمئنا با گرفتن رژيم غذائي سينه ها و باسن شما کوچکتر خواهد شد ولي تناسب اندام بهم نميخورد .

    ?- ميزان کالري که در طول روز دريافت مينمائيد را کم کم کاهش دهيد . براي کم بودن ميزان چربي غذاهايتان توجه لازمه را مبذول داريد . هيچگاه سبزيجات و ميوه جات را از رژيم غذائي خود کم نکنيد .

    ?- هيچگاه هدفتان لاغر شدن در کوتاه مدت نباشد . از اينرو اگر دوست داريد بعنوان مثال در ماههاي گرم سال و يا در روزي خاص لاغرتر بنظر برسيد بايد براي آن از ماهها قبل برنامه اي خاص را بمورد اجراء بگذاريد . رژيم هاي غذائي تک غذائي ميتواند به اراده ، تغذيه و سلامتي شما ضربه بزند . با رژيم غذائي مناسب روزانه ???? الي ???? کالري مواد غذائي مصرف کرده و مرتبا ورزش نمائيد .

    ?- براي دوري از بازگشت به وزني که با رژيم هاي غذائي از دست داده ايد ، تغذيه سالم را بصورت عادت غذائي خود درآوريد . مقدار سبزيجات و ميوه جات در رژيم غذائي را افزايش داده و از ميزان قند ، گوشت ، چربي و نان وشيريني جات بکاهيد .

    ?- کار حساب کردن کالري مواد غذائي را با بيحوصلگي انجام ندهيد . در آشپزخانه خود ترازوئي قرار داده و تمام مواد غذائي را بر اساس ليست کالري مواد حساب کنيد . ولي در اينکار نيز لطفا مبالغه نفرمائيد .

    ?- ورزش را فراموش نکنيد . اگر انجام نرمش و ورزش را دوست نداشته و يا اينکه بهنگام ورزش دلتان گرفته و خسته ميشويد ، بيشتر حرکاتي که دوست داريد را تکرار نمائيد . مثلا ميتوانيد هفته اي سه بار با ترانه اي که دوست داريد برقصيد .

    ?- هر روز بر روي تراز خودتان را وزن نکرده و به اينکار عادت نکنيد . هفته اي يکبار آنهم با لباسهائي يکسان و در ساعت مشخص خودتان را وزن کنيد .

    ??- ميتوانيد هر چه در طول روز ميخوريد را يادداشت کنيد و اگر از رژيم غذائي که گرفته ايد راضي نباشيد يادداشت خود را مرور کرده و اشتباهتان را بيابيد . اين مقايسه ميتواند تمرينات بعدي را هدايت کند .

    ما مي‌توانيم جمعيت جهان را از نظر تناسب اندام افراد آن، ‌به ? قسمت تقريباً مساوي تقسيم کنيم: يک سوم چاق، يک سوم لاغر و يک سوم داراي اندام مناسب. بنابر اين پديده چاقي يا لاغري، پديده‌اي طبيعي به حساب مي‌آيد.
    اگر بتوانيم سيستم سوخت و ساز بدن را درک کنيم علت اين پديده را نيز مي‌توانيم درک کنيم. خداوند متعال، ‌بدن انسان را با دقتي فوق‌العاده ساخته و نه تنها کل محاسبات لازم را براي سلامتي او در نظر گرفته، به منظور تأمين انرژي لازم براي ادامه اين زندگي، سيستم هاي دقيقي خلق کرده است. انرژي لازم براي تأمين نيازهاي بدن انسان از خوراکي ها دريافت مي‌شود. اگر انرژي دريافتي به اندازه انرژي مورد نياز بدن باشد، وزن آن شخص ثابت مي‌ماند‌ و اگر اين انرژي بيش از انرژي مورد نياز بدن باشد، بدن پس از دريافت نياز خود،‌ انرژي باقيمانده را به ذخيره اي براي روزهاي قحطي تبديل مي‌کند. اين ذخيره معمولاً به صورت بافت چربي در مناطق مختلف بدن باقي مي‌ماند و باعث افزايش وزن مي‌شود.
    حال اگر انرژي دريافتي شخصي کمتر از نياز او باشد،‌ بدن مجبور است براي تأمين بقيه نياز خود از اين انرژيهاي ذخيره شده (چربيهاي انباشته در بدن)‌ استفاده کند. در صورت عدم وجود ذخائر چربي،‌ بدن نياز خود را از سوزاندن بافتهاي ديگر خود تهيه خواهد کرد. وضعيت تأمين نياز بدن به گونه‌اي است که حتي در بعضي حالتهاي قحطي و رژيمهاي نادرست، بدن براي تأمين نياز خود از بافتهاي حياتي و مهم مثل قلب، ‌کليه، کبد و غيره استفاده مي‌کند که باعث کاهش وزن مي‌شود. بنابراين لاغري دليل بسيار روشني دارد و با رفع اين دليل به راحتي مي‌توان به وزن ايده‌آل رسيد و از سلامتي کامل و اندامي مناسب بهره برد

    کلیک کنید

    + نوشته شده در  دوشنبه بیستم دی 1389ساعت 11:35  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم :
    روغن مایع= 100 گرم 
    پیاز= یک عدد (150 گرم) 
    گوشت گوسفند= 350 گرم 
    زردچوبه= 1 قاشق چایخوری 
    فلفل= 2/1 قاشق چایخوری 
    رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری 
    چاشنی خورشت مگی= یک بسته 
    آب= یک لیتر 
    کرفس پاک کرده= 450 گرم 
    سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم 
    نمک= 1 قاشق چایخوری 
    آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر) 
    طرز تهیه:
    1 روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. 
    2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید. 
    3 زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. 
    4 چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. 
    5 آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید. 
    6 کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید. 
    7 سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. 
    8 کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. 
    9 خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. 
    10 آبغوره را اضافه کنید. 
    11 اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد
    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 12:3  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم:
    روغن نباتی=2/1 لیوان
    مرغ=8 قطعه (1 و نیم کیلو)
    فلفل دلمه سبز،قرمز و زرد=از هر کدام 1 عدد ریز شده
    پیازچه=3 دسته ریز شده
    گشنیز تازه=3/1 لیوان(ریز شده)
    سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی=400 گرم
    پیاز=1 عدد ریز رنده شده
    ادویه مخلوط=به مقدار لازم
    نمک و فلفل قرمز=به مقدار لازم
    پودر آویشن=به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    1. قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید.سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.
    2. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم.
    3. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود.
    4. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.
    5. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم.
    6. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت ملایم بماند.
    7. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم.
    8. 2 لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم.
    9. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم.
    10. در آخر نمک،فلفل قرمز،ادویه و پودر آویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم می زنیم.
    11. این خورش را همراه با برنج سرو کنید.
    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 12:2  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم :
    تره فرنگی= نیم کیلو
    پیاز =یک عدد
    گوشت خرد شده= 250 گرم
    نمک و زردچوبه=به مقدار لازم
    آبلیمو=به میزان لازم
    زعفران دم کرده = یک قاشق غذا خوری
    طرز تهیه :
    ابتدا تره فرنگی را خرد کرده و تفت داده ، کنار می گذاریم . بعد پیاز را سرخ کرده کمی زردچوبه اضافه نموده بعد گوشت و نمک و آب را به آن اضافه مینمائیم ،وقتی گوشت کاملا پخته شد تره فرنگی را اضافه کرده و مدت 10 دقیقه می گذاریم روی حرارت در این مدت آبلیمو و زعفران را اضافه می نمائیم و بعد از آماده شدن آن را با برنج سرو می نمائیم .
    این غذا بسیار خوشمزه می باشد.
    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 12:2  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    خورش قارچ و مرغ

    مواد لازم:
    قارچ =100 گرم
     فلفل دلمه ای= 100 گرم
    مرغ خردشده= 500 گرم
     رب گوجه فرنگی= به مقدار لازم
     پنیر پیتزا= 100 گرم
     کره= به مقدار لازم
     آب= به مقدار لازم
     فلفل،دارچین،پودر آویشن،نمک= به مقدار لازم
    جعفری خرد شده= 100 گرم
     آبلیمو= به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    قارچ و فلفل را خرد کرده و در کره تفت داده و مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم رب، نمک،فلفل،پودر آویشن و دارچین را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم بعد آب را به آن اضافه کرده و می گذاریم خوب جا بیفتد بعد پنیر را رنده کرده و با جعفری خردشده به آن اضافه می کنیم و آبلیمو نیز برای چاشنی غذا استفاده می شود.


     

    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 12:2  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم برای 7 نفر:
    گوشت چرخ كرده =نيم كيلو
    سبزى(تره و جعفرى)=750 گرم
    بادنجان قلمى ريز=4 عدد
    آب انار يا آبغوره =يك فنجان
    پياز =1 بته
    نمك و فلفل=به اندازه كافى
    طرز تهيه:
    سبزى را شسته, ساطورى ريز كرده با روغن سرخ مىكنيم و با دو سه ليوان آب مىگذاريم نيمه پز شود. پياز را در گوشت چرخ كرده رنده كرده, نمك و فلفل زده هم مىزنيم. از اين گوشت كوفته هايى به اندازه يك گردوى كوچك آماده كرده و با كمى روغن تفت داده به سبزى نيمه پز شده اضافه مىكنيم. ترشى را مىريزيم تا با هم بجوشد. وقتى كه سبزى و گوشت كاملا پخت و خورش به روغن افتاد, بادنجان ها را كه پوست كنده و سرخ نموده ايم روى خورش چيده, بعداز آنكه يكى دو جوش زد برمىداريم. بادنجان نبايد له شود (اين خورش را با گوشت تكه اى قطعه قطعه شده هم مىتوان تهيه نمود)
    غذاي گيلاني نوش جانتان
    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 11:59  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    خورش مرغ هندي با ماست

    مواد لازم:
    مرغ=1 كيلو
    پياز=1 عدد بزرگ
    گوجه فرنگي=1 عدد
    جعفري ريز شده=2 قاشق غذاخوري
    زردچوبه=1 قاشق غذاخوري
    ادويه هندي=2 قاشق غذاخوري
    نمك=كمي
    روغن=2 قاشق غذاخوري
    مواد لازم براي سس:
    ماست=2 ليوان
    پياز=3 عدد
    سير=3 حبه
    گشنيز ريز شده=1 قاشق غذاخوري
    آب=1 فنجان
    طرز تهيه:
    1. مرغ را به قطعات كوچك خرد كنيد.
    2. پياز را در روغن سرخ كرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه كرده به مدت 3 دقيقه آن را تفت دهيد.
    3. مواد لازم براي سس را در مخلوط كن ريخته با هم مخلوط كنيد. سس بدست آمده را روي مرغ بريزيد سپس در ظرف را گذاشته بگذاريد مرغ با حرارت متوسط به مدت 30 دقيقه بپزد.
    4. گوجه فرنگي ريز شده+جعفري را به مواد اضافه كرده  بگذاريد مواد به مدت 5 دقيقه بجوشد.
    5. زردچوبه+ادويه هندي+نمك را به مواد اضافه كرده هم بزنيد سپس بگذاريد مواد به مدت 5 دقيقه ديگر بپزد.
    6. خورش را با برنج سرو كنيد.
    نكته: در صورتي كه در حين پختن آب آن تمام شده باشد به آن كمي آب جوش اضافه كنيد

    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 11:59  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم:
    پياز ريز شده=2 عدد
    مرغ=8 قطعه
    آب=8 ليوان
    عصاره مرغ مگي=2 عدد
    باميه خرد شده=نيم كيلو
    رب گوجه فرنگي=3 قاشق غذاخوري
    ادويه مخلوط=1 قاشق غذاخوري
    آبليمو=2 قاشق غذاخوري
    پودر فلفل سياه=2/1 قاشق چايخوري
    نمك=1 قاشق چايخوري
    روغن=كمي
    طرز تهيه:
    1. روغن را در قابلمه ريخته پيازهاي خرد شده را در آن سرخ كنيد سپس قطعات مرغ شسته شده را به آن اضافه كرده ،ادويه مخلوط+زردچوبه+نمك و فلفل را به مرغ اضافه كرده مواد را با قاشق چوبي هم بزنيد تا مرغ همراه پياز كمي سرخ شود.
    2. آب +عصاره مرغ مگي را به مرغ اضافه كرده سپس درب قابلمه را گذاشته بگذاريد مرغ به مدت 1 ساعت با حرارت ملايم بپزد.
    3. بقيه مواد را به مرغ اضافه كرده بگذاريد به مدت 45 دقيقه ديگر روي حرارت ملايم بماند تا خورش جا بيفتد.

    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 11:58  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم:
    سبزي (تره گشنيز جعفري)= يك كيلو
    لوبيا چيتي= يك سوم سبزي
    فلفل تند و شيرين تازه =از هر كدام سه تا چهار عدد(بسته به سليقه)
    رب گوجه= دو قاشق غذا خوري
    عصاره مرغ يا گوشت= يك يا دو عدد
    گوجه متوسط =سه عدد
    نمك= كمي
    زعفران و زرد چوبه=مقداري
    آبغوره= نصف استكان
    ليمو عماني= مقداري
    طرز تهيه:
    لوبيا را يك روز قبل خيسانده و بعد با مقدار خيلي كمي نمك و پودر فلفل و زردچوبه در آب بپزيد تا حدي كه زياد پخته نشود يه مقدار كمي خام باشد.
    در يك قابلمه ديگر ابتدا سبزي را مقداري ته قابلمه ريخته و رويش لوبيا ها را اضافه كنيد و اين عمل را تا تمام شدن سبزي و لوبيا ادامه دهيد ( شمامي توانيد در ميان هر لايه مقداري نمك نيز اضافه كنيد ) به اندازه نصف استكان اب در ظرف بريزد و بر روي شعله متوسط قرار دهيد و حدود 15 تا 20 دقيقه بگذاريد تا بپزد در هنگام پخت قابلمه را تكان دهيد تا لوبيا و سبزي به طور كامل با هم مخلوط شوند .
    طرز تهيه سس ( مقدار اين سس براي كل مواد بالا هست اگر شما ميخواهيد مقدار كمي از آن را استفاده كنيد مقدار مواد سس را هم كاهش دهيد):
    گوجه و فلفل سبزها را خرد كنيد و خورش لوبيا را به آن اضافه كرده در يك ليوان رب و عصاره مرغ يا گوشت و زعفران و آب را مخلوط كرده و روي خورش بريزيد به مقدار دلخواه ليمو عماني به خورش اضافه كرده و با شعله ملايم بگذاريد تا مواد جا بيفته بعد از بيست تا يك ربع خورش آماده است.
    چند نكته درباره اين غذا:
    شما ميتوانيد خورش را بدون زدن سس درست كرده و در فريزر نگهداري كنيد و هر وقت خواستين سس را بهش اضافه كنيد .
    اين غذا كاملا رژيمي و سالم بوده بدون روغن درست ميشه و خيلي هم خوشمزه هست.
    حتما اول سبزي هارو بشوييد و بعد خرد كنيد تا مقداري زيادي از ويتامينهاي سبزي حفظ شود
    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 11:58  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم:
    پیاز=1 عدد
    نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه=به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی= 2 قاشق سوپ خوری
    ماهیچه یا ران مرغ=500 گرم
    آلوی خورشتی=200 گرم
    هویج=500 گرم
    زعفران دم کرده=2 قاشق سوپ خوری
    آبلیموترش تازه=یک سوم پیمانه
    گوجه فرنگی=3 تا ۴ عدد
    طرز تهیه:
    پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن سرخ کنید.
    فلفل، زردچوبه و ادویه را بیفزایید. کمی که تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.
    آن گاه مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید.
    پس از آن که آب جوش آمد، اگر از مرغ استفاده می کنید، مقداری نمک افزوده، شعله را ملایم نمایید تا مرغ نیم پز شود.
    حالا آلوها را که از قبل خیس خورده اند، در ظرف مرغ بریزید تا بپزند.
    در این فاصله هویج را به صورت کبریتی بسیار نازک خرد و یا با استفاده از رنده مخصوص خلال کنید.
    سپس آن را با مقداری نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا هویج کاملا سرخ شود.
    دقت کنید که در ظرف بسته باشد تا هویج کاملا بپزد.
    بعد، زعفران دم کرده را به هویج بیفزایید. آن گاه هویج را در خورش بریزید تا چند جوش بزند.
    در پایان، آب لیمو ترش را نیز اضافه نمایید.
    اکنون خورش را در ظرف بریزید و با چند عدد گوجه فرنگی سرخ شده تزیین کنید
    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 11:56  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    مواد لازم برای 4 نفر:
    گوشت گوساله=700 گرم
    بادام خلال شده=100 گرم
    پیاز=1 عدد متوسط
    لیمو عمانی=به مقدار دلخواه
    زرشک سیاه=1/3 فنخان
    زعفران و نمک= به میزان دلخواه
    رب گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوري
    طرز تهیه:
    خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
    گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.
    پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
    1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.
    + نوشته شده در  دوشنبه سیزدهم دی 1389ساعت 11:56  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    خورش مرغ سفید

    مواد لازم برای 2 تا 3 نفر:
    مرغ= ۵٠٠ گرم (هر قسمتی که دوست دارید)
    کره= ۵٠ گرم
    خمیر زنجفیل و سیر =١ قاشق چایخوری
    ماست=١ پیمانه
    پودر نارگیل= ١/٢ تا ٣/۴ پیمانه
    فلفل سفید = ٢ قاشق چایخوری
    چیلی سبز ،‌گشنیز و نمک= به میزان لازم
    طرز تهیه:
    کره را در تابه گود یا قابلمه می ریزیم. (می توانید به جای کره از روغن نیز استفاده کنید).
    وقتی کره آب شد مخلوط زنجفیل و سیر رو می ریزیم و کمی تفت می دهیم. مرغ ها را تکه تکه می کنیم در روغن سرخ می کنیم. (حدود ٢ تا ٣ دقیقه). وقتی روی مرغ سفید رنگ شد ماست را اضافه می کنیم. ماستی که استفاده می کنیم نباید خیلی شل یا سفت باشد. اگر سفت بود با آب رقیقش کنید. شعله را ملایم می کنیم.
    نمک و فلفل سفید و پودر نارگیل را اضافه کرده و به هم می زنیم. می گذاریم آروم آروم بجوشد و مثل فسنجان به روغن بیفتد. وقتی مرغ ها پخت حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت سرو می کنیم

    + نوشته شده در  پنجشنبه نهم دی 1389ساعت 7:46  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    گولاش( خورش مجارستانی)

    مواد لازم برای 4- 2 نفر:
    گوشت گوسفند=200/1 گرم،مكعبي خرد شده
    پیاز متوسط= یک عدد، خرد شود.
    ادویه پاپریکا= یک قاشق غذاخوری
    روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
    سیر= یک حبه، خرد شده
    آب گوشت= 2 پیمانه
    رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
    آب لیمو=یک قاشق غذاخوری
    خامه ترش=‌یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل= به اندازه لازم
    طرز تهیه:
    • پیاز را درون روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
    • سیر را به آن اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
    • قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت 5- 3 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
    • آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.
    • درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.
    • هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید.
    • قبل از این‌که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
    • خورش گولاش را می‌توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید

    + نوشته شده در  پنجشنبه نهم دی 1389ساعت 7:45  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    خورش آلو قیمه

    مواد لازم برای4 نفر:
    پیاز =1 عدد متوسط
    لپه= 1 پیمانه (حدود 10 دقیقه در آب می گذاریم بماند)
    گوشت گوساله= 250 گرم
    رب گوجه فرنگی= 3ق سوپ خوری
    روغن= به مقدار لازم
    لیمو عمانی زرد= 2 عدد بسته به ذائقه
    ادویه،زردچوبه،فلفل،نمک= به میزان لازم
    سیب زمینی= 3 عدد متوسط
    آلو پاک کرده و خیس خورده =1 پیمانه
    طرز تهیه :
    ابتدا در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پس از گرم شدن آن، پیاز رنده را درون آن ریخته و تفت میدهیم پس از طلایی شدن پیازها گوشت را شسته و درون قابلمه می ریزیم و تفت میدهیم تا کمی طلایی و آب آن کشیده شود سپس ادویه ها را اضافه ولی نمک را برای اواخر طبخ نگه می داریم. کمی که ادویه سرخ و بوی آن درآمد سپس لپه ای که حدود 10 دقیقه در آب خیس داده ایم را همراه رب گوجه فرنگی درون قابلمه ریخته و خوب تفت می دهیم تا روغن افتاده و بوی خامی رب از بین برود سپس در لیمو عمانی چند سوراخ ایجاد کرده و آنها را درون قابلمه ریخته و 5 پیمانه آب به آن اضافه و هم میزنیم. بعد از اینکه خورش درون قابلمه جوش آمد زیر شعله را ملایم و می گذاریم حدود 4 ساعت با شعله کم قل بخورد . در این فرصت سیب زمینی ها را پوست کنده از درازا به دو نیمه و هر نیمه را به 3 قسمت تقسیم میکنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم و دراواخر پخت حدود سه ربع ساعت قبل از کشیدن خورش آلوچه ها و سیب زمینی را درون خورش اضافه میکنیم تا جا افتاده و مزه دار شوند. نوش جونتون
    نکات قابل توجه :
    درصورتی که آلوچه دوست ندارید این خورش را بدون آلوچه نیز می توان تهیه کرد و همچنین بجای اینکه سیب زمینی ها را به قطعات درشت خرد کنید می توانید سیب زمینی ها را زیر خرد و سرخ کرده و پس از کشیدن خورش درون ظرف آن را روی خورش ریخته و تزئین نمائید

    + نوشته شده در  پنجشنبه نهم دی 1389ساعت 7:44  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    خورش روگان جوش(غذای هندی)

    مواد لازم ( براي 4 نفر):
    ماهيچه=‌400 گرم
    گوجه فرنگي= 2 ليوان
    پياز خرد شده= يك پيمانه
    گشنيز خرد شده=‌يك پيمانه
    رب گوجه‌ فرنگي= 2 قاشق غذاخوري
    روغن كانولا= سه قاشق غذاخوري
    زنجبيل تازه= 10 گرم
    فلفل قرمز خشك= 4 عدد
    برگ بو،‌ گل ميخك، هل، پودر سير، پودر تخم گشنيز و رازيانه = يك قاشق چاي‌خوري
    نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
    طـرز تـهـيـه:
    ابتدا فلفل‌هاي قرمز خشك را به مدت 15 دقيقه در آب گرم بگذاريد تا نرم شوند و بعد، آنها را له كنيد.
    در تابه‌اي بزرگ روغن را داغ كنيد. سپس، كره و برگ بو، پودر گل ميخك، هل، رازيانه و فلفل‌هاي قرمز را بريزيد و كمي سرخ كنيد.
    بعد از مدتي پيازها و سپس زنجبيل تازه خلال‌شده را به آن اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه زردچوبه و پودر تخم گشنيز را همراه گوجه‌فرنگي‌هاي خردشده و رب بيفزاييد و سپس نمك را بريزيد.
    در نهايت، گوشت‌ها را اضافه كنيد و در محتويات، آب بريزيد. قبل از سرو اين خورش، روي آن گشنيز تازه اضافه كنيد.
     

    + نوشته شده در  پنجشنبه نهم دی 1389ساعت 7:43  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  | 

    خورش بادنجان پیچی

    مواد لازم:
    گوشت چرخ‌كرده =نیم‌كیلو
    پیاز سرخ شده= یك عدد
    گوجه‌فرنگی حلقه شده= یك كیلوگرم
    بادنجان= یك كیلوگرم
    فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده= سه عدد
    آب= یك استكان
    آبلیمو= كمی
    ادویه، نمك، زردچوبه و فلفل= به میزان لازم
    طرز تهیه:
    در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می‌كنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط كرده و از آن كباب‌های كوچكی به اندازه یك انگشت سبابه درآورده و سرخ می‌كنیم سپس هركدام از كباب‌ها را لای بادنجان‌های سرخ شده گذاشته و می‌پیچیم و در آخر یك خلال دندان در آن فرو می‌كنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه‌های گوجه و فلفل چیده، آب و كمی آبلیمو اضافه كرده و روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و مجددا حلقه‌های فلفل و گوجه را روی آن می‌چینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه می‌گذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج می‌توانید میل كنید.

    + نوشته شده در  پنجشنبه نهم دی 1389ساعت 7:42  توسط آموزش سفره آرایی و میوه آرایی سال 1390  |